Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Opleiden en stage -

Opleiden en stage

bouwen solliciteer vandaag

Een inspirerende leeromgeving

Zelfstandig diensten draaien in de wijk en ruimte voor deskundigheidsbevordering. Maar ook: meelopen met je collega’s om zo nieuwe vaardigheden te leren. Of ontdekken welke vakgebieden bij je passen. Bij Vierstroom Zorg Thuis krijg je veel kansen om jezelf te ontwikkelen tijdens je studie. Uiteraard mét goede begeleiding.

Met professionele zorg aan huis, kunnen ouderen en mensen met een chronische ziekte langer thuis wonen. Daarom maken wij graag tijd voor het deskundig opleiden van enthousiaste studenten. Mbo studenten verpleegkunde of verzorgende kunnen vanaf het derde jaar stagelopen of een bbl-traject aangaan. Hbo-verpleegkunde studenten zijn welkom vanaf het tweede jaar. Kom jij meewerken?

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Na een inwerkperiode mag je zelfstandig de wijk in. Je krijgt je eigen route met cliënten. Uiteraard stemmen we de complexiteit af op je opleiding en leerjaar. Je bent onderdeel van het team en werkt volgens het teamrooster. Verder word je betrokken bij alle facetten van wijkverpleging en/of -verzorging. Je leert veel van je collega’s. Je mag overal meekijken én meedoen.

Ben je benieuwd hoe je werken en leren in de wijk combineert? In onze voorlichtingsmodule krijg je een voorproefje.

Bekijk voorlichtingsmodule

Jouw mogelijkheden per opleiding

Verzorgende IG (mbo niveau 3)

1
2
3

Verpleegkundige (mbo niveau 4)

1
2
3
4

Verpleegkundige (hbo)

1
2
3
4

1. Lorem ipsum

1. Consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Opleidingen alert aanmaken

Wat krijg je bij ons?

Jij kan rekenen op onze betrokkenheid, kennis en kunde. Samen stemmen we af wat jij wilt leren. Daarom krijg je een jobcoach. Dit is een collega uit jouw team, die de cliënten kent en helpt bij jouw leerproces. Bijvoorbeeld via een gesprek, het meelopen tijdens je route of het geven van feedback op je schoolopdracht.

Bij ons is leren altijd maatwerk en gaat samen met werken in de wijk. Je ervaart de mooie en dankbare kanten van de wijkzorg. Net als de grote diversiteit in mensen, ziektebeelden en verantwoordelijkheden. Bij Vierstroom Zorg Thuis krijg je een fijne stage- of leerwerkplek. Want bij ons:

  • is geen dag hetzelfde
  • ben je onderdeel van het team
  • besteed je veel tijd zelfstandig bij cliënten
  • is je werk afgestemd op jouw kennis en ervaring
  • word je individueel gecoacht
  • is er veel aandacht voor jouw leerwensen en deskundigheidsbevordering

Onze collega's vertellen

Interessante vacatures

Open sollicitatie?
Wij staan altijd open voor talent.

Leerling Verpleegkundige niveau 4

Middelbaar deels onderwijs deels afgerond

Samen met jou, onze toekomstige zorgprofessional in de wijk, bouwen wij aan de wijkzorg van de toekomst. Wij zijn namelijk continu bezig met nieuwe technologieën en zorginnovaties. Jij wil als Leerling Verpleegkundige niveau 4 graag verder als BBL’er. Onder persoonlijke begeleiding van een Jobcoach leer je nieuwe vaardigheden en ontdek je welke expertises bij je passen. Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dat is waar jij energie van krijgt. Kom mee!


Jouw werk “in de wijk”

In onze teams zijn we constant bezig met het bewegen naar zelfredzaamheid waardoor cliënten niet langer in zorg zijn dan nodig is en we zo een continue wisseling in cliënten hebben. Zorgvragen omvatten naast de verpleegtechnische handelingen, persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg en psychische problematiek en soms ook oncologische huisbezoeken. Je wordt beleid door een persoonlijke Jobcoach. Dit is een getrainde collega en ervaren Verpleegkundige uit jouw team die de cliënten ook kent. Je wordt betrokken bij alle facetten van de wijkzorg en leert veel van jouw collega’s.


Naast de verzorging en verpleging bij mensen aan huis, kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg. Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig? Je collega’s staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je in te werken, zodat je goed voorbereid en ingewerkt zelfstandig op pad kan. We luisteren naar elkaar en zijn benaderbaar.


Overal
24 - 36 uur

Leerling Verzorgende 3IG

Middelbaar deels onderwijs deels afgerond

Samen met jou, onze toekomstige zorgprofessional in de wijk, bouwen wij aan de wijkzorg van de toekomst. Wij zijn namelijk continu bezig met nieuwe technologieën en zorginnovaties. Jij wil als Leerling Verzorgende 3IG graag verder als BBL’er. Onder persoonlijke begeleiding van een Jobcoach leer je nieuwe vaardigheden en ontdek je welke expertises bij je passen. Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dat is waar jij energie van krijgt. Kom mee!


Jouw werk “in de wijk”

In onze teams zijn we constant bezig met het bewegen naar zelfredzaamheid waardoor cliënten niet langer in zorg zijn dan nodig is en we zo een continue wisseling in cliënten hebben. Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wond en drainzorg tot psychische problematiek. Je hebt contact met huisartsen, apotheken en andere zorginstellingen. Je wordt beleid door een persoonlijke Jobcoach. Dit is een getrainde collega en ervaren Verpleegkundige of Verzorgende uit jouw team die de cliënten ook kent. Je wordt betrokken bij alle facetten van de wijkzorg en leert veel van jouw collega’s.


Naast de verzorging en verpleging bij mensen aan huis, kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg. Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig? Je collega’s staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je in te werken, zodat je goed voorbereid en ingewerkt zelfstandig op pad kan. We luisteren naar elkaar en zijn benaderbaar.


Overal
24 - 36 uur