Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Over Vierstroom Zorg Thuis -

Kom mee kennismaken

bouwen solliciteer vandaag
Vierstroom Zorg Thuis is supporter van zelfstandigheid. Met onze 700 collega’s bieden we professionele wijkverpleging zodat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Ons werkgebied reikt van Capelle aan den IJssel tot Alphen aan den Rijn en van Woerden via Gouda tot Zoetermeer. Daar zijn we actief in de volle breedte van de wijkzorg: van persoonlijke verzorging tot dementiezorg. Dat doen we met 42 wijkverpleegkundige teams, bieden we ontmoetingscentra en casemanagement voor mensen met dementie en werken we via preventieverpleegkundigen aan preventiezorg.

Zorgen zoals jij dat wilt

Als Vierstroom Zorg Thuis werken we zelfsturend. Dat betekent dat je samen met jouw team afspraken maakt over hoe en wanneer je werkt. Je krijgt daarbij veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Daarbij geldt dat iedereen in onze organisatie meedóét en meetélt. Ons uitgangspunt is dat als jij je werk goed kan doen, de cliënten dat ook merken. Zo maken wij samen het verschil.

Omdat we onderdeel zijn van het Fundis zorgnetwerk bieden we zorg en ondersteuning vanuit een fundamenteel andere basis. Want wij zijn niet één bedrijf, maar een heel netwerk van bedrijven in de zorg. Dat betekent dat we passende zorg kunnen verzorgen in iedere levensfase. Voor onze collega’s betekent het dat er altijd een loopbaan- of ontwikkelmogelijkheid te vinden is bij één van de achttien bedrijven.

Onze werkgeverswaarden

Vol vertrouwen

Volwaardig medespeler

Goed geregeld

Samen onderweg

Vol vertrouwen

We gaan positief de ontwikkelingen in de zorg tegemoet. Sterker nog: we lopen optimistisch voorop. We hebben zin om nieuwe oplossingen te bedenken en te anticiperen op wat er op ons af komt. Bij ons kan je er vol vertrouwen tegenaan.

Onderweg

In de wijkzorg ben je altijd onderweg. Op de e-bike van de ene naar de andere cliënt. Of omdat we in projecten op reis gaan naar de zorg van morgen. Vierstroom Zorg Thuis loopt graag voorop als het om nieuwe ontwikkelingen gaat. Kom je mee zorgen? Bij ons kun je rekenen op:

  • voldoende doorgroeimogelijkheden
  • gezellige collega’s en een leuke werksfeer
  • veel uitdaging én verantwoordelijkheden
  • je eigen elektrische fiets
  • mogelijkheden voor 8-uurs diensten
Bekijk ons werkgebied

Beste werkgever!

In 2021 en 2023 zijn we door onze collega’s beoordeeld als beste werkgever. Dus zijn we niet alleen de leukste, maar ook nog eens de beste werkgever in de wijkverpleging.

Werken voor de leukste werkgever in de zorg?
Bekijk hier al onze vacatures