Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Over Vierstroom Zorg Thuis -

Kom mee kennismaken

bouwen solliciteer vandaag
Vierstroom Zorg Thuis is supporter van zelfstandigheid. Met onze 700 collega’s bieden we professionele wijkverpleging zodat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Ons werkgebied reikt van Capelle aan den IJssel tot Alphen aan den Rijn en van Woerden via Gouda tot Zoetermeer. Daar zijn we actief in de volle breedte van de wijkzorg: van persoonlijke verzorging tot dementiezorg. Dat doen we met 42 wijkverpleegkundige teams, bieden we ontmoetingscentra en casemanagement voor mensen met dementie en werken we via preventieverpleegkundigen aan preventiezorg.

Zorgen zoals jij dat wilt

Als Vierstroom Zorg Thuis werken we zelfsturend. Dat betekent dat je samen met jouw team afspraken maakt over hoe en wanneer je werkt. Je krijgt daarbij veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Daarbij geldt dat iedereen in onze organisatie meedóét en meetélt. Ons uitgangspunt is dat als jij je werk goed kan doen, de cliënten dat ook merken. Zo maken wij samen het verschil.

Omdat we onderdeel zijn van het Fundis zorgnetwerk bieden we zorg en ondersteuning vanuit een fundamenteel andere basis. Want wij zijn niet één bedrijf, maar een heel netwerk van bedrijven in de zorg. Dat betekent dat we passende zorg kunnen verzorgen in iedere levensfase. Voor onze collega’s betekent het dat er altijd een loopbaan- of ontwikkelmogelijkheid te vinden is bij één van de achttien bedrijven.

Vierstroom Zorg Thuis heeft een nieuwe visie!

We zijn verheugd om te kunnen delen dat wij een nieuwe visie hebben opgesteld met de bijbehorende strategische ambities. Deze nieuwe visie is het resultaat van nauwe samenwerking met een grote groep medewerkers, waardevolle inbreng van onze cliëntenraad en de betrokkenheid van diverse stakeholders binnen en buiten onze organisatie.

Waarom deze nieuwe visie, vraag je je mogelijk af? Vierstroom Zorg Thuis opereert in een dynamische omgeving waarin uitdagingen elkaar in snel tempo opvolgen. Dubbele vergrijzing, een groeiende zorgvraag, personeelstekorten, complexe financieringsstructuren, voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving en intensieve samenwerking met partners op diverse niveaus binnen en buiten onze organisatie maken de omgeving waarin wij werken uitdagend. Het is dan ook essentieel dat Vierstroom Zorg Thuis een heldere koers uitzet, niet alleen om de passende zorg aan onze cliënten ook in de toekomst te kunnen blijven geven, maar ook om nieuwe collega’s aan te trekken en al onze collega’s te behouden.

Met het herijken van de visie en strategische ambities hebben we een helder beeld gecreëerd van waar we voor staan en hoe we het werkplezier behouden en versterken binnen de organisatie, om zo kwalitatief goede en passende zorg aan onze cliënten te blijven leveren, nu en in de toekomst.

 

Nieuwe visie

Wij geloven dat medewerkers met werkplezier het fundament zijn van Vierstroom Zorg Thuis. Vanuit hier leveren wij passende zorg die recht doet aan de zelfstandigheid van mensen. Uitgangspunten van ons handelen zijn het potentieel van onze cliënten en hun netwerk, het behoud van regie op eigen leven én het zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wij zijn koploper op het gebied van wijkverpleging. We vernieuwen met betrokken medewerkers die lef en creativiteit tonen. Dit doen wij door samen te werken in de wijk en daarbuiten. Zo dragen wij met zorg en innovaties bij aan de autonomie van onze cliënten.

Onze werkgeverswaarden

Vol vertrouwen

Volwaardig medespeler

Goed geregeld

Samen onderweg

Vol vertrouwen

We gaan positief de ontwikkelingen in de zorg tegemoet. Sterker nog: we lopen optimistisch voorop. We hebben zin om nieuwe oplossingen te bedenken en te anticiperen op wat er op ons af komt. Bij ons kan je er vol vertrouwen tegenaan.

Onderweg

In de wijkzorg ben je altijd onderweg. Op de e-bike van de ene naar de andere cliënt. Of omdat we in projecten op reis gaan naar de zorg van morgen. Vierstroom Zorg Thuis loopt graag voorop als het om nieuwe ontwikkelingen gaat. Kom je mee zorgen? Bij ons kun je rekenen op:

  • voldoende doorgroeimogelijkheden
  • gezellige collega’s en een leuke werksfeer
  • veel uitdaging én verantwoordelijkheden
  • je eigen elektrische fiets
  • mogelijkheden voor 8-uurs diensten
Bekijk ons werkgebied

Beste werkgever!

In 2021 en 2023 zijn we door onze collega’s beoordeeld als beste werkgever. Dus zijn we niet alleen de leukste, maar ook nog eens de beste werkgever in de wijkverpleging.

Diversiteit en inclusie

Vierstroom Zorg Thuis ziet diversiteit en inclusie als een verrijking voor de organisatie. Hierdoor kunnen wij optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt ons niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hou oud je bent, van wie je houdt, welke opleiding, werkervaring of beperking je hebt. Wij zijn nieuwsgierig naar jou.

Werken voor de leukste werkgever in de zorg?
Bekijk hier al onze vacatures