Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Fijn leerklimaat -

Fijn leerklimaat

bouwen solliciteer vandaag

Emese verteltWijkverpleegkundige

Daarom werk ik bij Vierstroom Zorg Thuis

Door haar stage bij Vierstroom Zorg Thuis vond Emese haar roeping.“Ik begon bij Vierstroom tijdens mijn MBO-opleiding als stagiaire. Dat vond ik natuurlijk spannend, maar doordat ik goed begeleid werd en ik altijd terecht kon bij het team, voelde ik me al snel op mijn plek. De juiste plek want in het ziekenhuis voelde ik me aan mijn lot overgelaten. Gelukkig kon ik switchen tijdens mijn laatste stage en heb ik ook die bij Vierstroom Zorg Thuis kunnen lopen.”“Als leerling denk je dat je in de wijkverpleging heel zelfstandig moet werken. Dat doe je ook maar met een heel team achter je. Heel anders dan in het ziekenhuis, waar veel hiërarchie heerst en je niet direct iemand kan bellen of aan kan spreken om je vragen aan te stellen, is het wijkteam altijd bereikbaar en ben je elke dag onderdeel van dat team. ““Je deelt met je wijkteam en begeleider dezelfde missie, visie en gedrevenheid en dat zorgt voor een fijne band. Bij de praktijkcoach van Vierstroom Zorg Thuis kan je daarnaast altijd terecht met vragen over je stage en de opleidingseisen. Doordat ik zo’n goede ervaring heb en het voor leerlingen goed geregeld is, ben ik ook mijn HBO-V gaan doen naast mijn werk.”

Gerelateerde vacatures

Wijkverpleegkundige Capelle-Oost

HBO Diploma/Bachelor's

Capelle-Oost zoekt een nieuwe Wijkverpleegkundige. Samen met jou, onze zorgprofessional in de wijk, bouwen wij aan de wijkzorg van de toekomst. Wij zijn namelijk continue bezig met preventie, nieuwe technologieën en zorginnovaties. Als Wijkverpleegkundige ben jij vanuit Vierstroom Zorg Thuis voor wijkbewoners, (zorg)professionals en vrijwilligers een laagdrempelige en benaderbare partner. Zo werk je actief mee aan onze zichtbaarheid in de wijk. Je werkt als verbindende schakel en spil tussen huisartsen, eerstelijnszorg en welzijnsorganisaties zichtbaar èn actief mee aan passende persoonsgerichte zorg in de wijk. Daarnaast coach en instrueer je collega’s op inhoud en waarborg je op die manier de kwaliteit van zorg in het team. Je bent een ambassadeur van je vak, nauw betrokken bij ontwikkelingen in het vakgebied en kartrekker van digitalisering in de zorg. Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dat is waar jij energie van krijgt. Wil jij werken in een divers team met zelfstandige en enthousiaste collega’s, dan is dit de geschikte plek voor jou. Kom mee!


In Capelle-Oost werken we binnen twee wijken; Oostgaarde en Schollevaar. Onze cliënten zijn divers en je werk is altijd uitdagend! Jouw collega’s staan voor samenwerken, zelfredzaamheid en het leveren van de passende zorg. Met elkaar bepalen wij welke richting wij op willen en wat wij belangrijk vinden. De afgelopen jaren hebben wij daarom veel aandacht besteed aan samenwerking en werkplezier. We hebben 8-uurs diensten én ondersteuningsdiensten voor verpleegkundigen ontwikkeld. De collega’s in dit team staan altijd voor elkaar klaar; geven een luisterend oor, overleggen en helpen elkaar waar nodig. Ook staat het geven van feedback hoog in het vaandel; iedereen staat hiervoor open zodat we met elkaar de juiste beslissingen nemen.


Regio Capelle a/d IJssel/ Krimpen a/d Ijssel
28 - 36 uur