Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Er is aandacht voor mijn ontwikkeling -

Er is aandacht voor mijn ontwikkeling

bouwen solliciteer vandaag

WilliamVerzorgende

Daarom werk ik bij Vierstroom Zorg Thuis

“In oktober 2020 ben ik bij Vierstroom Zorg Thuis begonnen. Daarvoor werkte ik in de verpleeghuiszorg en bij een ziekenhuis. Het leuke aan de wijkzorg is de diversiteit. Je hebt vaste cliënten, met wie je echt een relatie opbouwt, en cliënten die je tijdelijk helpt. Zoals na een heupoperatie.

Naast het werk in de wijk hebben we teamtaken, in mijn geval is dat medicijnzorg. Hiervoor mag ik zelf verbetervoorstellen aandragen. Zo merk je dat er vertrouwen is. Ook blijf ik geprikkeld om mezelf te ontwikkelen en de zorg te verbeteren.

Wat verder opvalt is het contact met het management. Zo werd ik onlangs door Bart Groen (regiomanager) gebeld met de vraag hoe ik mijn toekomst zie. Ik heb het idee dat ze heel goed weten wat er speelt. Dat vind ik erg positief.

Binnenkort wil ik kijken naar verdere mogelijkheden om me door te ontwikkelen, daar zijn verschillende mogelijkheden voor. We hebben bijvoorbeeld een online leeromgeving, waarin je verplichte en vrijwillige scholing kunt volgen. En er is een jaarlijks opleidingsbudget van € 400,- per medewerker.

Er is ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Uit de feedbacksessies, waar je elke maand binnen het team naar mag vragen, zijn een aantal verbeterpunten gekomen. Daar wil ik eerst mee aan de slag. Ja, ik vind dat er bij Vierstroom Zorg Thuis echt veel aandacht voor je ontwikkeling is. Geloof me, dat zie je echt niet bij elke werkgever in de zorg.”

Gerelateerde vacatures