Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Van stagiaire naar wijkverpleegkundige -

Van stagiaire naar wijkverpleegkundige

bouwen solliciteer vandaag

Yasmina verteltStagiair, Wijkverpleegkundige

Daarom werk ik bij Vierstroom Zorg Thuis

“Inmiddels werk ik al bijna vier jaar als Wijkverpleegkundige. Gelijk vanaf het begin voelde ik dat het goed zat. Ik kwam in 2016 als stagiaire binnen, maar werd echt als volwaardige collega gezien. In de stage daarvoor, bij een ziekenhuis, ging dat heel anders. Uiteraard was ik toen nog wat jonger, maar daar was het meer zo van; ‘jij bent die hbo-v’er, dus ga het maar uitzoeken’. Daarom was ik blij dat ik na mijn afstuderen werd gevraagd om een traineeship wijkverpleegkunde te doen. Zo kon ik wat meer bagage opdoen binnen Vierstroom Zorg Thuis.

Zelfsturend werken

Vanuit de organisatie worden we zeker gestimuleerd om mee te denken en zelfsturend te werken. Met elkaar doen we er alles aan om als team ‘gezond’ te blijven en goed te draaien. We hebben kaders meegekregen, maar kunnen binnen die kaders kijken hoe we alles een invulling geven, zoals de teamrollen. Het team is dus eigenlijk een soort ‘klein bedrijfje’ wat je met elkaar runt. Je kijkt met elkaar naar de actualiteiten in de zorg, maar past je acties ook aan op wat er gebeurt in de wijk.

Meebepalen

Maar ook buiten het directe werk om mogen we meebepalen. Omdat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s, hadden wij een leuk idee. We wilden als team Schoonhoven een Facebookpagina starten om andere mensen te enthousiasmeren voor dit mooie vak. Dan is het fijn dat we dat mogen doen én dat we er leuke reacties op krijgen.”

Gerelateerde vacatures

Wijkverpleegkundige Capelle-Oost

HBO Diploma/Bachelor's

Capelle-Oost zoekt een nieuwe Wijkverpleegkundige. Samen met jou, onze zorgprofessional in de wijk, bouwen wij aan de wijkzorg van de toekomst. Wij zijn namelijk continue bezig met preventie, nieuwe technologieën en zorginnovaties. Als Wijkverpleegkundige ben jij vanuit Vierstroom Zorg Thuis voor wijkbewoners, (zorg)professionals en vrijwilligers een laagdrempelige en benaderbare partner. Zo werk je actief mee aan onze zichtbaarheid in de wijk. Je werkt als verbindende schakel en spil tussen huisartsen, eerstelijnszorg en welzijnsorganisaties zichtbaar èn actief mee aan passende persoonsgerichte zorg in de wijk. Daarnaast coach en instrueer je collega’s op inhoud en waarborg je op die manier de kwaliteit van zorg in het team. Je bent een ambassadeur van je vak, nauw betrokken bij ontwikkelingen in het vakgebied en kartrekker van digitalisering in de zorg. Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dat is waar jij energie van krijgt. Wil jij werken in een divers team met zelfstandige en enthousiaste collega’s, dan is dit de geschikte plek voor jou. Kom mee!


In Capelle-Oost werken we binnen twee wijken; Oostgaarde en Schollevaar. Onze cliënten zijn divers en je werk is altijd uitdagend! Jouw collega’s staan voor samenwerken, zelfredzaamheid en het leveren van de passende zorg. Met elkaar bepalen wij welke richting wij op willen en wat wij belangrijk vinden. De afgelopen jaren hebben wij daarom veel aandacht besteed aan samenwerking en werkplezier. We hebben 8-uurs diensten én ondersteuningsdiensten voor verpleegkundigen ontwikkeld. De collega’s in dit team staan altijd voor elkaar klaar; geven een luisterend oor, overleggen en helpen elkaar waar nodig. Ook staat het geven van feedback hoog in het vaandel; iedereen staat hiervoor open zodat we met elkaar de juiste beslissingen nemen.


Regio Capelle a/d IJssel/ Krimpen a/d Ijssel
28 - 36 uur