Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Van stagiaire naar wijkverpleegkundige -

Van stagiaire naar wijkverpleegkundige

bouwen solliciteer vandaag

Yasmina verteltStagiair, Wijkverpleegkundige

Daarom werk ik bij Vierstroom Zorg Thuis

“Inmiddels werk ik al bijna vier jaar als Wijkverpleegkundige. Gelijk vanaf het begin voelde ik dat het goed zat. Ik kwam in 2016 als stagiaire binnen, maar werd echt als volwaardige collega gezien. In de stage daarvoor, bij een ziekenhuis, ging dat heel anders. Uiteraard was ik toen nog wat jonger, maar daar was het meer zo van; ‘jij bent die hbo-v’er, dus ga het maar uitzoeken’. Daarom was ik blij dat ik na mijn afstuderen werd gevraagd om een traineeship wijkverpleegkunde te doen. Zo kon ik wat meer bagage opdoen binnen Vierstroom Zorg Thuis.

Zelfsturend werken

Vanuit de organisatie worden we zeker gestimuleerd om mee te denken en zelfsturend te werken. Met elkaar doen we er alles aan om als team ‘gezond’ te blijven en goed te draaien. We hebben kaders meegekregen, maar kunnen binnen die kaders kijken hoe we alles een invulling geven, zoals de teamrollen. Het team is dus eigenlijk een soort ‘klein bedrijfje’ wat je met elkaar runt. Je kijkt met elkaar naar de actualiteiten in de zorg, maar past je acties ook aan op wat er gebeurt in de wijk.

Meebepalen

Maar ook buiten het directe werk om mogen we meebepalen. Omdat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s, hadden wij een leuk idee. We wilden als team Schoonhoven een Facebookpagina starten om andere mensen te enthousiasmeren voor dit mooie vak. Dan is het fijn dat we dat mogen doen én dat we er leuke reacties op krijgen.”

Gerelateerde vacatures