Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Collega’s vertellen -

Collega’s vertellen

bouwen solliciteer vandaag
Filter
Verhalen & Vlogjes (0 geselecteerd)
Anja

Van huishoudelijke hulp naar wijkverpleegkundige

Anja de Lavoir, een gepassioneerde zorgprofessional, draagt al 32 jaar haar steentje bij aan Vierstroom Zorg Thuis, waar zij in verschillende rollen is gegroeid. Haar reis begon als huishoudelijk medewerker, en vandaag de dag vervult ze met enthousiasme de rol van coachend wijkverpleegkundige.

Christianne

Je kunt overal leren

Christianne Fink-Jensen werkt ruim twee jaar als opleidingsadviseur. Zo is ze bezig met leren in de breedste zin van het woord, samen met stagiaires, studenten en alle andere collega’s.

Marijke en Vivianne

Zoveel meer dan het laatste hoofdstuk

Palliatieve zorg wordt vaak verward met terminale zorg, maar omvat zoveel meer. Op de Dag van de Palliatieve Zorg (14 november 2023) nodigen we u uit om meer te leren over palliatieve zorg en het belang ervan te erkennen. Aandachtsfunctionaris palliatieve zorg Vivianne vertelt er graag meer over.

Mevrouw Loef

Engelen in de zorg

Al jarenlang maakt mevrouw Loef met tussenpozen gebruik van de zorgdiensten van Vierstroom Zorg Thuis. “Ik kan niet anders dan glimlachen als ik denk aan de engelen die mij bijstaan. Als alleenstaande, die door meerdere operaties is gegaan, zijn er momenten waarop ik eenvoudige dingen niet meer zelf kan doen."

Martijn

Hart verpacht aan wijkverpleging

Martijn Verleun werkt al bijna 3 decennia in de zorg. Na bijna 17 jaar bij een andere zorgaanbieder, leerde hij zijn vrouw kennen die al bij Vierstroom Zorg Thuis werkte. “Zo kon ik ongemerkt een kijkje in de keuken nemen."

Annemieke

Met creativiteit kansen grijpen

Annemieke Weulink werkt tijdelijk als regiomanager, maar is van oorsprong verpleegkundige. Ze heeft al een hele carrière achter de rug. Van kinderverpleegkundige tot medisch secretaresse in de periode dat ze zelf kinderen kreeg. Na een aantal jaar verlangde Annemieke toch weer naar contact met cliënten.

Rik

Wondere wereld van zorgtechnologie

Rik Rispens is verpleegkundige en één van de kartrekkers die anderen enthousiasmeert voor en helpt bij de inzet van zorgtechnologie. Ook wel bekend als digitale zorg of slimme zorg.

Linda

Voorkomen door signalering en bewustwording

“Als preventie verpleegkundige geef ik onder meer workshops vroegsignalering kwetsbaarheid. Als je weet wat de signalen zijn, kun je ze herkennen en vervolgens stappen zetten. Het maakt niet uit of je een huishoudelijke hulp, verpleegkundige of verzorgende bent, als jou iets opvalt, denk er dan over na wat dit betekent en wat jij eventueel zou kunnen doen.”

Helga

Bij mensen over de vloer komen om hulp te bieden

Helga Lieshout werkt al 23 jaar bij Vierstroom Zorg Thuis. In deze periode heeft ze met veel plezier op verschillende plekken gewerkt, van verzorging tot thuisbegeleiding door de hele regio. “Het leuke aan wijkteams is dat je binnen de kaders je eigen toko draait.”

Ria

Gewoon elke dag lekker bezig zijn

Ria Beukenkamp is al héél lang verpleegkundige en werkt sinds 1990 bij Vierstroom Zorg Thuis. Ze is al ruim voorbij de pensioenleeftijd, maar ze zet zich nog op allerlei fronten in: van het coachen en begeleiden van wijkteams en wijkverpleegkundigen tot het vrijwilligerswerk in vele vormen. Zo verzamelt ze het hele jaar door verpleegkundige goederen om deze naar Roemenië en Oekraïne te brengen. In Roemenië heeft de stichting waar zij vrijwilliger is ook een wijkverpleegsteunpunt opgericht.

Machteld

Van luisterend oor tot helpende hand

Machteld werkt vol toewijding als casemanager dementie voor Vierstroom Zorg Thuis in regio Zoetermeer. Met ruim 32 jaar ervaring in de zorg, onder meer als wijkverpleegkundige, zet zij haar kennis en kunde in voor cliënten en hun naasten die te maken krijgen met deze progressieve ziekte.

Angela en Joëlle

Vlog wijkteam Waddinxveen 2

Mariëtte en Antoinette

Vlog wijkteam Zoetermeer-Meerzicht

Yasmina

Vlog wijkteam Schoonhoven

Angela en Joëlle

Vlog wijkteam Waddinxveen

Tessa

Inzet van Slimme Zorg

" Als verpleegkundige signaleer ik ook wanneer we Slimme Zorg in moeten zetten. " Tessa startte als stagiaire in Gouda-Binnenstad en is nu inmiddels verpleegkundige in datzelfde wijkteam

Chantal

Uitdaging voor de wijkzorg

" Ik ben er héél trots op dat we er als wijkteam altijd en iedere dag met elkaar voor zorgen dat alle cliënten geholpen worden. Daar doen wij met elkaar alles aan, onder alle omstandigheden. " Chantal startte als stagiaire en is nu inmiddels Wijkverpleegkundige in datzelfde wijkteam

Linda

Inzetten op preventie

"Als we meer in kunnen zetten op preventie bij kwetsbare ouderen dan kunnen we op afstand monitoren". Linda werkt al ruim 34 jaar als Verzorgende bij Vierstroom Zorg Thuis

Elise

Passende zorg

"Je bent er ook voor de jongere cliënten die uit het ziekenhuis komen en thuis nog verpleegkundige zorg nodig hebben." Elise werkt als verzorgende IG en rond binnenkort de opleiding tot Verpleegkundige af.

Marianne

Verdieping en uitdaging

"Voor wie dat wil is er meer verdieping en uitdaging mogelijk in het vak.” Marianne werkt als verzorgende IG en heeft verschillende teamrollen zoals Planning en HR.

Emese

Fijn leerklimaat

“Je deelt met je wijkteam en begeleider dezelfde missie, visie en gedrevenheid en dat zorgt voor een fijne band." Emese werkt als wijkverpleegkundige.

Angela

De wijkverpleging biedt diversiteit

"Wijkverpleging is niet enkel handelen en uitvoeren. Jij draagt bij aan het thuis kunnen blijven wonen. Je analyseert wat er achter de voordeur gebeurt." Angela is wijkverpleegkundige.

Florine

Een goede stage en BBL-plek

"Ik heb een superfijne jobcoach die me met alles helpt. Bijvoorbeeld met het plannen van mijn werk. Bovendien denkt ze met me mee bij de medische handelingen, zoals wondzorg. Ik kan haar echt alles vragen." Florine is leerling verpleegkundige

Devoreaux

Een warm bad

“Na een paar maanden belde Andy me op dat er in Stolwijk een plekje was. Tijdens mijn sollicitatie had ik daar om gevraagd. Je wordt dus echt gehoord.” Devoreaux werkt als Verpleegkundige niveau 4.

Ella

Vertrouwen is een voorrecht

"Het is heel bijzonder hoe open mensen zijn, terwijl je eigenlijk als vreemde binnenstapt. Het vertrouwen dat je krijgt is echt een voorrecht".

Werken met deze leuke collega’s?
Bekijk alle vacatures