Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Collega’s vertellen -

Collega’s vertellen

bouwen solliciteer vandaag
Marianne

Verdieping en uitdaging

"Voor wie dat wil is er meer verdieping en uitdaging mogelijk in het vak.” Marianne werkt als verzorgende IG en heeft verschillende teamrollen zoals Planning en HR.

Emese

Fijn leerklimaat

“Je deelt met je wijkteam en begeleider dezelfde missie, visie en gedrevenheid en dat zorgt voor een fijne band." Emese werkt als wijkverpleegkundige.

Angela

De wijkverpleging biedt diversiteit

"Wijkverpleging is niet enkel handelen en uitvoeren. Jij draagt bij aan het thuis kunnen blijven wonen. Je analyseert wat er achter de voordeur gebeurt." Angela is wijkverpleegkundige.

Florine

Een goede stage en BBL-plek

"Ik heb een superfijne jobcoach die me met alles helpt. Bijvoorbeeld met het plannen van mijn werk. Bovendien denkt ze met me mee bij de medische handelingen, zoals wondzorg. Ik kan haar echt alles vragen." Florine is leerling verpleegkundige

Devoreaux

Een warm bad

“Na een paar maanden belde Andy me op dat er in Stolwijk een plekje was. Tijdens mijn sollicitatie had ik daar om gevraagd. Je wordt dus echt gehoord.” Devoreaux werkt als Verpleegkundige niveau 4.

Rik

Uitdagend en innovatief

"In de toekomst zullen we gewoon meer werk met minder handen moeten doen. Een deel van de oplossing zit in digitaliseren. Het leuke vind ik dat het je uitdaagt om anders naar de zorg te kijken."

William

Er is aandacht voor mijn ontwikkeling

“Naast het werk in de wijk hebben we teamtaken, in mijn geval is dat medicijnzorg. Hiervoor mag ik zelf verbetervoorstellen aandragen. Zo merkte ik dat er vertrouwen is.” William werkt als Verzorgende IG.

Yasmina

Van stagiaire naar wijkverpleegkundige

“Inmiddels werk ik al bijna vier jaar als Wijkverpleegkundige. Gelijk vanaf het begin voelde ik dat het goed zat."

Ella

Vertrouwen is een voorrecht

"Het is heel bijzonder hoe open mensen zijn, terwijl je eigenlijk als vreemde binnenstapt. Het vertrouwen dat je krijgt is echt een voorrecht".

Werken met deze leuke collega’s?
Bekijk alle vacatures