Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Collega’s vertellen -

Collega’s vertellen

bouwen solliciteer vandaag
Filter
Verhalen & Vlogjes (0 geselecteerd)
Angela en Joëlle

Vlog wijkteam Waddinxveen 2

Mariëtte en Antoinette

Vlog wijkteam Zoetermeer-Meerzicht

Yasmina

Vlog wijkteam Schoonhoven

Angela en Joëlle

Vlog wijkteam Waddinxveen

Tessa

Inzet van Slimme Zorg

" Als verpleegkundige signaleer ik ook wanneer we Slimme Zorg in moeten zetten. " Tessa startte als stagiaire in Gouda-Binnenstad en is nu inmiddels verpleegkundige in datzelfde wijkteam

Chantal

Uitdaging voor de wijkzorg

" Ik ben er héél trots op dat we er als wijkteam altijd en iedere dag met elkaar voor zorgen dat alle cliënten geholpen worden. Daar doen wij met elkaar alles aan, onder alle omstandigheden. " Chantal startte als stagiaire en is nu inmiddels Wijkverpleegkundige in datzelfde wijkteam

Linda

Inzetten op preventie

"Als we meer in kunnen zetten op preventie bij kwetsbare ouderen dan kunnen we op afstand monitoren". Linda werkt al ruim 34 jaar als Verzorgende bij Vierstroom Zorg Thuis

Elise

Passende zorg

"Je bent er ook voor de jongere cliënten die uit het ziekenhuis komen en thuis nog verpleegkundige zorg nodig hebben." Elise werkt als verzorgende IG en rond binnenkort de opleiding tot Verpleegkundige af.

Marianne

Verdieping en uitdaging

"Voor wie dat wil is er meer verdieping en uitdaging mogelijk in het vak.” Marianne werkt als verzorgende IG en heeft verschillende teamrollen zoals Planning en HR.

Emese

Fijn leerklimaat

“Je deelt met je wijkteam en begeleider dezelfde missie, visie en gedrevenheid en dat zorgt voor een fijne band." Emese werkt als wijkverpleegkundige.

Angela

De wijkverpleging biedt diversiteit

"Wijkverpleging is niet enkel handelen en uitvoeren. Jij draagt bij aan het thuis kunnen blijven wonen. Je analyseert wat er achter de voordeur gebeurt." Angela is wijkverpleegkundige.

Florine

Een goede stage en BBL-plek

"Ik heb een superfijne jobcoach die me met alles helpt. Bijvoorbeeld met het plannen van mijn werk. Bovendien denkt ze met me mee bij de medische handelingen, zoals wondzorg. Ik kan haar echt alles vragen." Florine is leerling verpleegkundige

Devoreaux

Een warm bad

“Na een paar maanden belde Andy me op dat er in Stolwijk een plekje was. Tijdens mijn sollicitatie had ik daar om gevraagd. Je wordt dus echt gehoord.” Devoreaux werkt als Verpleegkundige niveau 4.

Rik

Uitdagend en innovatief

"In de toekomst zullen we gewoon meer werk met minder handen moeten doen. Een deel van de oplossing zit in digitaliseren. Het leuke vind ik dat het je uitdaagt om anders naar de zorg te kijken."

William

Er is aandacht voor mijn ontwikkeling

“Naast het werk in de wijk hebben we teamtaken, in mijn geval is dat medicijnzorg. Hiervoor mag ik zelf verbetervoorstellen aandragen. Zo merkte ik dat er vertrouwen is.” William werkt als Verzorgende IG.

Yasmina

Van stagiaire naar wijkverpleegkundige

“Inmiddels werk ik al bijna vier jaar als Wijkverpleegkundige. Gelijk vanaf het begin voelde ik dat het goed zat."

Ella

Vertrouwen is een voorrecht

"Het is heel bijzonder hoe open mensen zijn, terwijl je eigenlijk als vreemde binnenstapt. Het vertrouwen dat je krijgt is echt een voorrecht".

Werken met deze leuke collega’s?
Bekijk alle vacatures