Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Contact -

Contact

bouwen solliciteer vandaag

  FAQ

  Hebben jullie ook een wijkteam in … ?

  Een kaartje van ons werkgebied vind je op de pagina Over Vierstroom Zorg Thuis.
  Ons werkgebied reikt van Capelle aan den IJssel tot Alphen aan den Rijn en van Woerden via Gouda tot Zoetermeer. Daar zijn we actief in de volle breedte van de wijkzorg: van persoonlijke verzorging tot dementiezorg. Dat doen we met 41 wijkverpleegkundige teams. Daarnaast bieden we drie ontmoetingscentra in Zoetermeer en Woerden en casemanagement voor mensen met dementie. Via onze preventieverpleegkundigen werken we aan preventiezorg.

  Hebben jullie ook vacatures voor zij-instromers?

  De afgelopen 2 jaar hebben we in april (2022 en 2023) nieuwe zij-instromers verwelkomd. Deze toekomstige collega’s werken al bij onze zusterorganisatie Vierstroom Hulp Thuis als Hulp in de Huishouding. Gedurende een half jaar volgen zij naast hun werk een basismodule Verzorgende IG, en lopen ze elke week een dag mee bij een team van Vierstroom Zorg Thuis. De basismodule levert vrijstellingen op voor de opleiding Verzorgende IG die de studenten de opvolgende februari starten. We zijn van plan om aankomende april weer een nieuwe ronde basismodule Verzorgende 3IG te starten. Daarvoor zou je dan eerst in dienst moeten zijn van Vierstroom Hulp Thuis als Helpende.

  Hebben jullie ook vacatures voor Helpende of Helpende Plus?

  Wanneer je als Helpende of Helpende Plus de opleiding VIG wil gaan volgen dan kun je na een kennismakingsgesprek met één van onze Praktijkcoaches instromen als collega in opleiding.

  Kan ik als ZZP’er bij jullie werken?

  Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden wij contracten aan vanaf 16 uur in de week. Je bent onderdeel van een vast wijkteam en draait mee in het rooster van het team. Wij hebben wel flexkrachten werken in onze wijkteams maar zij zijn niet in dienst bij Vierstroom Zorg Thuis. Onze flexkrachten zijn bij ons werkzaam via VariantZorg. VariantZorg valt ook onder Fundis, vandaar dat je als “Varianter” in onze wijkteams kunt werken. Neem eens een kijkje op de site van VariantZorg, wellicht dat je op die manier bij ons kunt werken als ZZP’er of als flexkracht met een 0-urencontract. Op die manier kun je zelf bepalen op welke dagen en welke diensten je beschikbaar bent.

  Moet ik ook in het weekend werken?

  Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor minimaal 16 uur per week. Hierin ben je beschikbaar voor alle diensten van 07.30 tot 23.00, op alle 7 dagen in de week. Hierbij kun je een vaste vrije dag en een vaste vrije avond in de week aangeven.

  De meeste wijkteams hebben een vast rooster zodat je lang van tevoren weet op welke dagen je werkt. Afhankelijk van je aantal contracturen werk je ook in de weekenden. Meestal is het om en om. Het ene weekend vrij, het andere weekend werken.

  Kan ik 8 uurs-diensten werken?

  Als Verzorgende of Verpleegkundige heb je EVV-cliënten waarvoor jij verantwoordelijk bent, teamrollen die je kunt vervullen en er zijn diverse (innovatie)projecten die je op kunt pakken.
  Met deze werkzaamheden kun je na je route in de wijk je werkuren op die dag uitbreiden en dus langere dagen maken.

  Ook heb je als Verpleegkundige de mogelijkheid om de wijkverpleegkundige te ondersteunen met o.a. het opstellen van zorgplannen en voeren van intakes. Er zijn wijkteams waar een 8-uursdienst in de planning is opgenomen, dat is echter niet in elk wijkteam het geval. Dit heeft te maken met het aantal cliënten die er zijn en de zorgvragen die zij hebben. Neem gerust even contact op met onze Recruiter om je vraag hierover te stellen.

  Kan ik als BBL-er bij jullie in dienst komen?

  Wanneer je als student Mbo Verzorgende of Verpleegkundige de examens ‘ADL-handelingen’ en ‘Medicatie aanreiken’ hebt afgerond en behaald dan kun je instromen als collega in opleiding. Hbo-Verpleegkunde studenten zijn welkom vanaf het tweede leerjaar. Je komt dan te werken in één van onze wijkteams en wordt goed persoonlijk begeleid door je jobcoach. Informatie over ons traject voor zij-instromers vind je in het antwoord op vraag 2.

  Klopt het dat ik bij jullie een e-bike krijg?

  Dat klopt! Je krijgt desgewenst de beschikking over een Batavus Cura elektrische fiets. Dat betekent dat Vierstroom Zorg Thuis alle kosten voor leasen, verzekering, reparatie en pechhulp op zich neemt en de eigenaar blijft van de fiets. Zo stimuleren wij graag de vitaliteit en gezondheid van al onze collega’s. Kun je vanwege bijvoorbeeld de afstand, het weer of andere omstandigheden de e-bike niet gebruiken? Dat is geen enkel probleem, de keuze is helemaal aan jou! Natuurlijk vanuit het oogpunt dat je zakelijke kilometers maakt met de e-bike, maar hoeveel dat bepaal jij. Wij juichen het toe dat je de e-bike gebruikt als de omstandigheden het toelaten.

  Leuk weetje: de speciaal voor Vierstroom Zorg Thuis ontworpen fiets is toepasselijk vernoemd naar de Romeinse godin van de zorg.