Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Een goede stage en BBL-plek -

Een goede stage en BBL-plek

bouwen solliciteer vandaag

Florine verteltLeerling, Verpleegkundige

Daarom werk ik bij Vierstroom Zorg Thuis

“Via via ben ik voor mijn derdejaars stage bij Vierstroom Zorg Thuis gekomen. Na afloop vroegen ze of ik mijn BBL-traject hier ook wilde doen. En dat wilde ik wel.

Ik zit in een megaprettig team dat me overal bij betrekt. Daardoor voel ik me geen stagiair, ze zien me echt als collega. Dat is anders dan de eerste keer dat ik bij een thuiszorgorganisatie stage liep. Ik voel me hier echt op mijn gemak.

Superfijne jobcoach

Verder heb ik een superfijne jobcoach die me met alles helpt. Bijvoorbeeld met het plannen van mijn werk. Bovendien denkt ze met me mee bij de medische handelingen, zoals wondzorg. Ik kan haar echt alles vragen. Zo gaan we soms even samen zitten om mijn examenopdrachten door te nemen. Ja, het bevalt me hier erg goed.

ICT-uitleg

Voor het werk in de wijk heb je natuurlijk een telefoon en tablet nodig. Ook dat is allemaal goed geregeld. Als stagiair of leerling krijg je een uitnodiging voor een ICT-uitleg, zodat je goed weet hoe alles werkt. Dat is wel prettig. Ik kan echt iedereen aanraden om te kiezen voor Vierstroom Zorg Thuis, vooral team Reeuwijk is helemaal top!”

Gerelateerde vacatures