Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Inzet van Slimme Zorg -

Inzet van Slimme Zorg

bouwen solliciteer vandaag

Tessa verteltVerpleegkundige

Daarom werk ik bij Vierstroom Zorg Thuis

Aan het einde van mijn middelbare schoolopleiding stond ik voor de lastige keuze welke vervolgopleiding ik wilde gaan volgen. Maar na het bezoeken van een Open Dag van het MBO Rijnland in Woerden wist ik gelijk dat ik de zorg in wilde! De mooie verhalen van de docenten, de bedden met de poppen er in op de school, het leren over het menselijk lichaam, ik was direct enthousiast!

Na mijn stage bij Vierstroom Zorg Thuis in wijkteam Gouda-Binnenstad ben ik in 2020 als afgestudeerd Verpleegkundige in hetzelfde team in dienst gekomen. In de afgelopen 2.5 jaar heb ik me kunnen ontwikkelen tot zelfstandig Verpleegkundige en ik ben trots op deze ontwikkeling.

In de wijkzorg ga je gelijk zelfstandig de wijk in en dat kan zeker in het begin best nog wel spannend zijn. Gelukkig staat er altijd een heel team om je heen en kun je altijd even je collega bellen om advies te vragen. Het leuke is dat ik nu zelf ook wordt gebeld door collega’s om even te overleggen over een casus of client. Daarin versterken wij elkaar in ons werk.

Het mooie aan het werken in de wijk vind ik dat je er voor zorgt dat de client langer thuis kan blijven wonen, want dát is wat ze willen. Als Verpleegkundige signaleer ik ook wat er voor nodig is om dat te kunnen bereiken. Is er meer zorg nodig? Kunnen we Slimme Zorg inzetten? Maar óók, als het echt niet meer gaat, actie ondernemen en ervoor zorgen dat de client wordt begeleid naar een verpleeghuis. Ook daarvoor is de client dan erg dankbaar.

Gerelateerde vacatures