Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Inzetten op preventie -

Inzetten op preventie

bouwen solliciteer vandaag

Linda verteltVerzorgende

Daarom werk ik bij Vierstroom Zorg Thuis

Ik werk in totaal al ruim 34 jaar bij Vierstroom Zorg Thuis. Toen ik in dienst kwam was dit nog De Vierstroom – Kruiswerk en Maatschappelijke Dienstverlening.

Ik werk als Verzorgende AG in wijkteam Gouda-Binnenstad. Voor mij is het werken in de zorg echt een roeping en ik denk dat dit ook niet voor iedereen is weggelegd. Ik zie het als een voorrecht om bij de mensen, onze cliënten, thuis te komen. Dat is voor mij de reden waarom ik altijd in de wijkzorg heb gewerkt en niet intramuraal. Je komt als gast bij de mensen thuis en je krijgt het vertrouwen om de zorg te mogen komen verlenen.

Mijn werk is zéker uitdagend, er is veel diversiteit in cliënten en zorgvraag. Geen dag is hetzelfde en de cliënten zijn dankbaar dat je er bent voor ze. Daarom ga ik altijd de deur uit bij ze met een goed gevoel.

 

Samen werken aan de beste zorg

Vierstroom Zorg Thuis is supporter van zelfstandigheid. Door het inzetten van Slimme Zorg bevorderen we deze zelfstandigheid. Als we meer in kunnen zetten op preventie bij kwetsbare ouderen dan kunnen we ook op afstand monitoren. Wij doen er alles aan om onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen veilige omgeving te kunnen laten wonen. Ik ben er trots op om daar aan mee te mogen werken!

 

 

 

Gerelateerde vacatures