Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Passende zorg -

Passende zorg

bouwen solliciteer vandaag

Elise verteltVerzorgende

Daarom werk ik bij Vierstroom Zorg Thuis

Ik werk als Verzorgende 3IG in de wijk in Gouda-Binnenstad en ik plan voor het wijkteam. Daarnaast ben ik bezig met de opleiding Verpleegkundige niv. 4, die ik over een half jaartje afrond.

In de wijkzorg ben ik ècht op mijn plek. De afwisseling die het werk biedt, de diversiteit in cliënten en hun zorgvraag. Je bent er echt voor de client, voor de oudere client met dementie maar ook voor de jongere cliënten die vanuit het ziekenhuis komen en thuis in hun eigen omgeving ziekenhuiszorg krijgen. Hiervoor werken we samen met het technische team en is er veel overleg met het ziekenhuis. Een voorbeeld hiervan is wanneer een client naar huis komt met een morfinepomp. Met elkaar maken we het deze cliënten zo comfortabel mogelijk.

Deze zorg zal ook steeds vaker in de wijk komen te liggen. Mensen komen steeds sneller thuis uit het ziekenhuis terwijl ze nog wel ziekenhuiszorg nodig hebben. Het is fijn dat wij deze zorg kunnen bieden bij de cliënten thuis. Als ik over een half jaartje mijn opleiding heb afgerond dan kan ik deze zorg nóg beter leveren. Daar ben ik dan ook trots op, ik kan er ècht voor iemand zijn.

 

Samen werken aan de beste zorg

Vierstroom Zorg Thuis is een zelfsturende organisatie. Zelfsturend betekent dat je zelfstandig moet kunnen werken binnen onze richtlijnen en procedures. Hierin heb ik veel geleerd over mijn kwaliteiten maar ook de kwaliteiten van mijn collega’s. Wij zijn een hecht team dat veel overlegt met elkaar. Wij dragen als team verantwoordelijkheid en daarnaast ben je ook zelf verantwoordelijk. Met elkaar leveren we de beste zorg aan onze cliënten.

 

Gerelateerde vacatures