Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Een warm bad -

Een warm bad

bouwen solliciteer vandaag

Devoreaux verteltVerpleegkundige

Daarom werk ik bij Vierstroom Zorg Thuis

“Al tijdens mijn opleiding hoorde ik dat veel klasgenootjes wilden stagelopen bij Vierstroom Zorg Thuis, omdat het een fijne werkplek is. Zorg aan huis vind ik sowieso bijzonder. Het is persoonlijk, je levert zorg op maat en leert anticiperen op de situaties die je tegenkomt. De combinatie van verpleegtechnische handelingen en persoonlijke verzorging maakt het werk spannend en dynamisch. De ene keer vervang je een blaaskatheter en het andere moment breng je een neussonde in of verzorg je een stoma. Daarna heb je onder het aankleden en wassen even tijd voor een praatje.

De afgelopen periode was voor mij persoonlijk vrij pittig. Ik heb toen gemerkt dat het bedrijf als een warm bad is. Ik kreeg niet alleen steun van mijn directe collega´s, maar ook van de organisatie zelf. Dan merk je dat je er echt toe doet. Ik kan ook altijd terecht met mijn vragen, niets is te veel. Vierstroom werkt volgens het principe: ‘als het met jou goed gaat, kan jij de juiste zorg leveren.’

Ook heeft de organisatie veel aandacht voor innovaties. Ik zit bijvoorbeeld in de projectgroep voor Virtuele Thuiszorg. Daar kijken we hoe we met automatisering de zorg kunnen vergemakkelijken zodat cliënten langer zelfredzaam blijven. Het is mooi dat ik daaraan mee mag bouwen.

O ja, wat ik nog wilde vertellen: tijdens mijn sollicitatie gaf ik aan dat ik graag in Stolwijk wilde werken. Daar was toen echter geen ruimte. Na een paar maanden belde Andy van HR me op dat er een plekje was. Je wordt dus echt gehoord. Ik nodig daarom iedereen van harte uit om te solliciteren. Het werk is zoveel meer dan steunkousen aantrekken. Je wordt beloond met heel veel mooie dingen. Door cliënten, maar zeker ook door de organisatie.”

Gerelateerde vacatures