Job alert aanmaken

In welke categorie vacatures wil je alerts ontvangen?

Functie (0 geselecteerd)

Voor welke locatie wil je job alerts ontvangen?

Locatie (0 geselecteerd)

Je solliciteert nu voor Verzorgende -

Verzorgende

bouwen solliciteer vandaag

Meer variatie dan in het werk als verpleegkundige in de wijk is er niet! Het is een vak met veel verschillende zorgvragen, ziektebeelden en technische handelingen. Jij bent de generalist in de wijk: je signaleert, observeert en handelt. Wij hebben diverse vacatures voor 16 tot 32 uur.

Je eigen e-bike om mee naar je werk te gaan.

Direct een contract voor onbepaalde tijd

De beste werkgever in de thuiszorg branche

Bij Vierstroom Zorg Thuis doen we niet aan hiërarchie: in onze zelfsturende teams heb je als verpleegkundige veel ruimte voor eigen inbreng, mag je zelf veel regelen en teamrollen op je nemen. Je hebt Evv-cliënten waarvoor jij verantwoordelijk bent en kunt de rol van jobcoach vervullen. Dit maakt het werken bij Vierstroom Zorg Thuis extra leuk want je leert er veel en snel.

Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg tot psychische problematiek. Naast de verpleging bij mensen aan huis kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg. Je hebt veel contact met huisartsen, apotheken en andere zorginstellingen. Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig? Je collega’s staan altijd voor je klaar, met een luisterend oor, even overleggen of helpen waar nodig. We nemen de tijd om je in te werken, zodat je goed voorbereid en ingewerkt zelfstandig op pad kan.

Vanuit Vierstroom Zorg Thuis krijg je alle kansen om jezelf via opleidingen te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Onze cliënten en juist óók onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Er zijn korte lijnen, er wordt naar je geluisterd en je voelt je gewaardeerd. Daarnaast zijn we bezig met de zorg van de toekomst; we zetten de juiste technologieën en innovaties in en denken actief mee over verbeteringen in de wijkverpleging.

Wij bieden

 • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’
 • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt, maar er zeker niet alleen voor staat.
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van € 800,- en de mogelijkheid om door te leren tot bijvoorbeeld wijkverpleegkundige.
 • Een dienstverband tussen 16 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
 • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
 • Inschaling volgens CAO VVT. Voor een Verpleegkundige niv. 4 is dat FWG 45 (€ 2.492,51 – € 3.362,22).
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd.

Wat wij vragen

 • Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dát is waar jij energie van krijgt.
 • Je staat stevig in je schoenen, kunt goed zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen.
 • Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je vindt het leuk en belangrijk om contact met je collega’s te hebben en elkaar te helpen.
 • Voor een kop koffie of een leuk teamuitje zijn we bij jou ook aan het juiste adres. Daarnaart ben je in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde niv. 4 of HboV. Vrolijk, oplossingsgericht en communicatief sterk.

Twijfel je nog,
of heb je vragen?

Stel ze direct

Contact

Verhalen bij deze functie

Onderweg

In de wijkzorg ben je altijd onderweg. Op de e-bike van de ene naar de andere cliënt. Of omdat we in projecten op reis gaan naar de zorg van morgen. Vierstroom Zorg Thuis loopt graag voorop als het om nieuwe ontwikkelingen gaat. Kom je mee zorgen? Bij ons kun je rekenen op:

 • voldoende doorgroeimogelijkheden
 • gezellige collega’s en een leuke werksfeer
 • veel uitdaging én verantwoordelijkheden
 • je eigen elektrische fiets
 • mogelijkheden voor 8-uurs diensten

Je solliciteert nu voor Verzorgende

Lorem ipsum dolor sit amet.

Consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.